směsi pro pekaře

ZMESI NA VÝROBU BEŽNÉHO PEČIVA

Zaisťujú jednoduché spracovanie, podporujú vlastnosti cies a odďaľujú ich stárnutie, zlepšujú chuťové vlastnosti, farbu a kvalitu sladkého i slaného pečiva a cukrárskych výrobkov.

ĽANOVÁ ZMES
Ľanová zmes s 53% upraveného ľanu. Zmes je určená nielen na výrobu drobného pečiva, ale i chlebov.
Podrobnosti                  
PANSKÝ CHLIEB - zmes
je koncentrovaná premixová zmes na prípravu pšenično-ražného chleba. Pridáva sa iba pšeničná múka, voda a droždie. Rýchla a jednoduchá príprava klasického chleba.
Podrobnosti                  
SENDVIČOVÁ ZMES
je zmes na prípravu klasických žemlí, hamburgerov a sendvičov. Podporuje objem a trvanlivosť pečiva. Zmes je určená hlavne pre balené výrobky.
Podrobnosti                  
SLOVIKORN
je zmes s obsahom zlepšujúceho prípravku na prípravu a výrobu polotmavého pečiva. Stabilné a plastické cesto zo SLOVIKORNu umožňuje veľmi dobré spracovanie a tvarovanie.
Podrobnosti                  
TALIANSKY CHLIEB ZMES
je zmes na výrobu pšeničnoražných chlebov rôznych tvarov a gramáží. Chleby sú typické nadštandardným objemom vzhľadom k hmotnosti cesta, skvelou trvanlivosťou.
Podrobnosti                  
ZRNKO
je obilná zmes vhodná na výrobu tmavého chrumkavého rustikálneho pečiva (špičiek, bagiet, slnečnicového chleba).
Podrobnosti                  
2011-2012 © ALIMPEK spol. s r.o.